PAIMENNUS

Tavoitteenamma on edistää työkoirien käyttöä tiloilla ja järjestää paimennuskoulutusta vähintään kerran vuodessa ulkopuolisen kouluttajan toimesta. Aloittelijoille on mahdollisuus saada koulutusta tilalta. Paimennusharrastajat ovat tervetulleita harjoituksiin. Lammaslaumassamme asustelee Dorpper-suomenlammas rieteytyksiä pääasiassa ja muutama Ahvenamaan lammas sekä Suomenlammas. Eri ikäisiä paimennettavia ja mahdollisuus paimentaa uuhia sekä pässejä.
Meillä voi järjestää kursseja, koulutustilaisuuksia ja omatoimi treenejä (valvotusti alottelijoille). Käytössä pienempi treeni aitaus n. 30m x 40m, 1ha aidattu alue ja 3ha pelto käytössä. Harjoitus mahdollisuuden ajankohtana kevät/kesä/syksy. 

Tilalle tulijoille pari sääntöä: Mikäli olet tilallinen tai käyt toisella tilalla pesethän omat tossut ja koirasi tassut ennen meille tuloa. Kerääthän koirasi tarpeet pellolta ja pihastamme. Koirat pidetään kytkettyinä pihalla lastemme ja omien koiriemme turvallisuuden takaamiseksi. Koulutukseen tulija on korvausvelvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot paimennettaville eläimille. Kysy tarjous!

Kiitos!!!