Valmis Firtree, HIPPI (bc)

Hiphip

Hippi

Hippi <3

Pätevä pentu. Paras tähän asti mitä minulla on ollut. Ampuminen, uudet paikat, ihmiset, koirat, lampaat, pinnat… mikään ei ole ongelma. Iloinen, häntä heiluen tekee koulutus juttuja ja puhaltaa samaan hiileen ainakin toko hommissa… Paimennuksessa ei tartte auttaa 😉 Jännityksellä jäämme odottaa mikä neidistä kehittyy 🙂

HipHip Hurraa, Hipsuli, Hipi, Hapsuli, Hiplikka….

Hipillä on OCD oikeassa olkapäässä, mikä on leikattu. Leikkaus ja kuntoutus onnistui mainiosti. Näin ollen Hippi myytiin sijoituskotiinsa lammastilankoiraksi. Missä on koko ikänsä muutenkin saanut olla. Yksi parhaista kodeista ikinä, mitä koiralle voi antaa <3

Syntynyt 9.1.2017

Kasvattaja Anni Ritakallio

Omistaja: Nina Koso

Hipin kuvia <3

(c) Paimennus kuvat Päivi Kumpula

Hippi osoittautui olevansa heti ensikerrasta ”valmis” paimentamaan, ikä 9 viikkoa.

IMG_2386 IMG_2390IMG_4822

Hippi 3kk

Tietoja Tuimarin_Mari

Koiraharrastaja, joka on henkeen ja vereen paimenkoira ihminen. Lapsilta jäänyt aika menee opiskeluun ja leipomiseen ;)
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.