TUIMARIN SORCERESSMIWA, ”TAIKA”

taika11

(c) Jaana Makkonen

Taika on iloinen ja kiihkeä lammastilan työkoira. Eläinten kanssa se on rohkea ja itsevarma, eikä koskaan jätä töitään kesken. Ongelmana on ollut flänkkien ahtaus, mutta Taika on edistynyt mukavasti tässäkin asiassa. Taika on pomminvarma lapsiperheen koira, joka jaksaa loputtomiin olla vanutettavana. Harrastuksissa se on välillä liiankin kiihkeä, joten agility on jätetty ainakin toistaiseksi tauolle. Taikalla on myös joitakin ääniarkuuksia (kuten keskuspölyimuri). Pääasiassa se on hyväntuulinen ja kiltti koira, joka haluaa olla kaikessa mukana.

Taika lampolassa

http://uuva.net/taika_kasvu/

Kuvat, teksti ja omistaja Jaana Makkonen

taikapaimentaa

(c) Jaana Makkonen

Koiranet

 

One thought on “TUIMARIN SORCERESSMIWA, ”TAIKA”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.