TUIMARIN MASTERSPLINTER, ”RIKI”

riki rikipaimentaa

Riki on rohkea, utelias ja aktiivinen bordercollie juniori. Aina valmis tekemään mitä vaan ja lähtemään mukaan. Treenikentällä viihtyy työn parissa, eikä välitä muista koirista, parasta on tehdä töitä ohjaajan kanssa. Palkkautuu uusilla suorituksilla, mutta myös taistelu- ja saalisleikillä, jota käytämme mm. agilityssä. Ruokakin kelpaa palkaksi, ei nirsoile. Oppii nopeasti uudet asiat, sekä tarjoaa itse mahdollisia haluttuja tehtäviä. Sheippaamalla on saatu oppimaan paljon lyhyessä ajassa.  Arkioloissa kiltti ja seurallinen yksilö, rakastaa ihmisiä ja rakastaa niitä kahta kauheammin jos joku vaan hoitaa, hoitaa ja hoitaa. Tuo mieleeni äitinsä, kun ekan kerran kävimme pentuja katsomassa Marilla. Tykkää uida ja läträtä vedellä jos tilaisuus tulee, vesikuppikin käy, jos isompaa ei juuri sillä hetkellä ole 😀

Rikin tulevaisuus suuntautuu agilityn pariin, Tiialle uudeksi kisakoiraksi kunhan taidot ja ikä karttuu.  Meidät saattaa myös nähdä tokon parissa, mutta agility on se ykköslaji. Paimennusta aiomme myös yrittää opiskella, jos vain tilaisuuksia siihen tulee.

Tiia Riikola

Koiranet

Omistaja Tiia Riikola ja Nina Petäsnoro

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.