Tuimarin AprilOneil, Arpa (bc)

arpa seisoo

(c) Hansu Laitala

”ARPA”

Kotona rento, lapsia rakastava ja kaikessa mukana. Paimennus töissä mennään täysillä, maltilla ja pokkaa löytyy. Paimennusominaisuuksiltaan luontaisesti hyvät flänkit ja eläinlukutaito, kuuliainen ja käsittelee paimennettavia eläimiä hyvin.

ON/OFF koira. Tokossa erittäin kiihkeä, mikä on saanut ohjaajan miettimään uusia koulutustapoja. Lisäksi olemme tehneet muutamia verijälkiä tavoitteena löytää haavottuneetkin eläimet.

arpa nappaa2

(c) Hansu Laitala

Vasemmassa olkapäässä pieni OCD muutos. Jalkaa ei ole operoitu, eikä ole ikinä oireillut mitenkään. Vasta röntgenkuvissa löytyi tuo kirous vuoden iässä. Olkapää kuvattiin uudelleen sterkkauksen yhteydessä ja eläinlääkärin mukaan vain pieni ”muisto” jäljellä. Arpa jatkaa edelleen normi elämää, kuten tähänkin asti.

Arpa sai lokakuun lopulla 2017 lammastilalta työpaikan ja kodin. Olen asiasta äärettömän onnellinen <3 Tässä kävi niin, että tutustuin ensin tilallisiin ja tuli erittäin voimakas tunne tutustuttaa Arpa heille. Kahden kuukauden ”työharjottelun” jälkeen Arpa muutti osoitteensa Kaustiselle. Kaikke hyvää rakkaalle työmyyrälle ja mikä tärkeintä tulen näkemään Arpaa tulevaisuudessakin.

Omistaja Arto Kattilakoski

Koiranet

Tietoja Tuimarin_Mari

Koiraharrastaja, joka on henkeen ja vereen paimenkoira ihminen. Lapsilta jäänyt aika menee opiskeluun ja leipomiseen ;)
Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.